De mogelijkheden van zwembadrenovaties

Door het groot aantal bestaande zwembaden in België is de zwembadrenovatie een belangrijke activiteit die steeds meer voorkomt. Hierbij gaat u uiteraard niet over één nacht ijs, daarom nemen wij dan ook graag uw renovatieplannen samen door.

In een eerste fase maken we een onderscheid tussen een esthetische en een energiebesparende renovatie en gaan we na wat de problemen zijn aan het zwembad, in vele gevallen zijn deze niet onoverkomelijk. Op deze basis kunnen we dan enkele voorstellen uitwerken.

Misschien heeft u al jaren naar alle tevredenheid een privé zwembad, maar bent u uitgekeken op de kleur van de folie of betegeling. Door het vernieuwen van deze zaken kunt u uw zwembad er al terug fris en als nieuw laten uitzien.

Verouderde zwembaden dienen onderworpen te worden aan de hedendaagse technieken zoals plaatsen van automatisatie, energiezuinige circulatiepomp, verwarming door middel van warmtepomp of zonnecollectoren, een lamellenafdekking. Vervangen van de bekleding en inbouwdelen bij slecht of niet onderhouden zwembaden, vernieuwen van leidingen en randbetegeling, het is slechts een greep uit het renovatie aanbod die wij voorstellen.

Met meer dan 15 jaar ervaring, hebben wij voldoende vakkennis in huis om jou zwembad terug om te toveren tot een pareltje, waarbij u opnieuw kan genieten van urenlang waterpret en minimaal onderhoud!