Tijdloos design

Een inox zwembad geeft een unieke, stijlvolle uitstraling aan uw stukje paradijs in de tuin. Dankzij een modern maar tijdloos design past het bij elke stijl. Het is een milieuvriendelijk, ecologisch en economisch verantwoord product dat 100% recycleerbaar is. Inox zwembaden hebben perfecte isolatiewaarden door het gebruik van 5cm isolatie op de wanden en 10cm op de bodem, bovendien zijn ze onverslijtbaar.

Eenvoudig in onderhoud

Inox of rvs is een zeer duurzaam materiaal en vergt in tegenstelling tot andere materialen nagenoeg geen onderhoud of herstellingen. De kuip is uv-bestendig en heeft een gladde structuur, waardoor algen zich niet kunnen hechten aan wanden en bodem, bijgevolg is het zwembad snel en makkelijk te reinigen.

Maatwerk

Inox zwembaden worden vervaardigd uit de beste kwaliteit inox "AISI 316L" en met de meeste preciezie geassembleerd op wens en maat van de klant, of het nu gaat om een skimmerbad of een overloopzwembad. Vanwege het monobloksysteem kunnen wij een korte plaatsingstijd op de werf garanderen.