Voor onze infraroodcabines maken wij gebruik van kwalitatieve en veilige infraroodstralers met een automatische sturing. De gelijkmatige opwarming zorgt voor een constante temperatuur. U kan uw infraroodcabine dan ook elke dag, op elke tijdstip in comfortabele omstandigheden gebruiken.

Infraroodcabines

Net als sauna's zijn infraroodcabines ideaal voor het ontstressen na een drukke werkdag. Even de tijd voor uzelf kunnen nemen, lekker ontspannen en genieten van de warmte op uw lichaam. Infraroodstraling is een vorm van licht die warmte transporteert. Infraroodstraling is voor ons onzichtbaar, alleen met infrarood- of warmtecamera's is dit licht wel te zien. De warmte dringt door in ons lichaam en warmt ons op.

Meer info

Dieptewerking

Infraroodstraling bestaat uit drie verschillende soorten die op verschillende wijze doordringen in onze huid. De soorten straling heten korte golf, midden golf en lange golf infraroodstraling. Iedere vorm van infraroodstraling heeft een andere uitwerking op ons lichaam.

Meer info

Modellen en uitvoering

Met onze uitgebreide serie infraroodcabine's vindt u altijd wel een model wat aansluit bij uw wensen. In welke ruimte u deze dan ook wilt gebruiken, er is altijd wel een model dat past. Naast de ruime keuze van afmetingen en indeling heeft u ook de mogelijkheid uit verschillende infraroodstralers en houtsoorten, waardoor u de infraroodcabine geheel naar wens kan samenstellen.

Meer info

Infraroodcabines

Wij antwoorden vrijblijvend al uw vragen