Een zwembad in epoxy-acrylaat, voor optimaal genot

Aquapoolz is fabrikant van topklasse epoxy-acrylaat privé zwembaden. De epoxy-acrylaat zwembaden kregen de modelnaam ‘Bliz’ mee. Dit monoblok zwembad combineert op vanzelfsprekende wijze kwaliteit, genot, stijl, comfort, energiebesparing en duurzaamheid.

De met glasvezel versterkte epoxy-acrylaat zwembaden zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit en bieden niet te evenaren stevigheid en flexibiliteit. Bovendien hebben epoxy-acrylaat zwembaden een extreem hoge isolatiewaarde. Deze monoblok zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam.
Met een zwembad in epoxy-acrylaat profiteert u tientallen jaren lang maximaal van de voordelen van een zwembad in de eigen tuin.

Kies de ideale afmeting voor uw privé zwembad

Het "Bliz" monoblok zwembad is voorzien van een stijlvolle scharnierende trap, waaronder de lamellenafdekking is geïntegreerd. Deze sierlijke en functionele inlooptrap kan tevens dienst doen als zitbank. De baden hebben een geïntegreerde inbouwschacht, zodat u eenvoudig een zwembadafdekking in uw zwembad kunt toepassen, voor absolute veiligheid bij uw zwembad.

De inlooptrappen zijn bij alle type Bliz zwembaden voorzien van antislip. De baden hebben een rechthoekig vorm, waardoor u van een optimaal zwemoppervlakte kunt genieten. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen; de waterbreedte van elk epoxy-acrylaat zwembad is 3,70 meter, de lengte varieert van 6 tot en met 1 meter. De diepte is anderhalve meter.

Binnen twee weken genieten van uw eigen zwembad

Een zwembad in epoxy-acrylaat bied tal van voordelen: zo kunnen deze zwembaden zeer snel worden geinstalleerd en geniet u al binnen twee weken van uw eigen zwembad in de tuin. Jarenlang zwemplezier kan nu beginnen.

Garanties op uw Aquapoolz zwembad in epoxy-acrylaat

Een Aquapoolz zwembad van epoxy-acrylaat is zeer duurzaam. Hier werkt men alleen met de beste materialen, zodat u decennia lang zonder zorgen van uw eigen zwembad kunt genieten. De gekleurde materialen zijn getest door de Duitse TÜV NORD testlaboratoria op osmose en uitbleken van de gekleurde oppervlakten. Aquapoolz geeft zonder voorbehoud volgende garanties op uw epoxy-acrylaat zwembad:

  • 20 jaar garantie op dichtheid van het laminaat van de bassinconstructie
  • 10 jaar garantie tegen het ontstaan van bobbels en delaminaties binnen de bassinconstructie
  • 5 jaar garantie tegen gebreken aan inbouwdelen